Masa cu Scaune Living | Set Masa cu Scaune Firenze🪄

Set masă cu scaune FIRENZE

Cu o construcție tradițională, acest set de mobilier lux lemn masiv redefinește stilul contemporan și oferă posibilitatea de a crea design-uri moderne.

Fabricat din lemn masiv și lucrat manual, fiecare piesă din acest set pentru sufragerie reușește să impresioneze prin detaliile atent lucrate. Suprafața lucioasă și detaliile pieselor de mobilier lux lemn, vor completa orice design elegant și rafinat.

Alege să creezi design-uri pline de bun gust și comandă acest mobilier lux lemn masiv direct din magazinul nostru online sau din showroom mobilier unde vei putea vizualiza și modelele pe care ți le propunem. Atunci când comanzi, prețurile pot să se modifice în funcție de accesoriile, finisajele și materialele alese.

Descarcari

Schițe colecția FIRENZE

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (3.41MB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.