Masă BAROCCO

Masă BAROCCO

Descoperiți definiția bunului gust în această colecție de mobilier lucrat manual de la Moldwood.

Veți putea să redefiniți spațiul prin rafinamentul pieselor atent lucrate din lemn de cea mai bună calitate. Această set de masă cu scaune în stil baroc se va potrivi perfect într-un decor contemporan.

Comandați un set esențial pentru decorarea cu gust a living-ului dvs. de aici din acest magazin mobilier online sau puteți să ne vizitați la showroom mobilă București. Pentru oricare piese comandate din colecțiile noastre prețurile se pot modifica în funcție de accesoriile, materialele și finisajele alese.

Descarcari

Schițe colecția BAROCCO

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (4.47MB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.