Masă MONACO

Masă MONACO

Mesele elegante din colecția Moldwood reprezintă o combinație reușită între design și utilitate. Având o suprafață generoasă și oferind posibilitatea de a fi extinsă, este o masă perfectă pentru o familie sau pentru a putea găzdui petreceri. Setul este format din masă cu patru scaune care se completează reciproc și oferă un aspect elegant și rafinat oricărei încăperi. Mobila clasică lemn masiv nu se demodează niciodată. 

Dacă vă doriți o piesă cu adevărat deosebită, alegeți acest set de mobilier lux lemn masiv cu detalii atent lucrate și cu o durabilitate crescută în timp. Piesele de mobilier pot să fie comandate direct de pe site sau în showroom Bucuresși. Prețul pentru acest set deosebit poate să se modifice în funcție de accesoriile, materialele și finisajele alese. 

L 1640/2020 * d 1140 * h 780

Descarcari

Schițe colecția MONACO

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (250.05KB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.