Masă TV Albă FIRENZE

Masă TV Albă FIRENZE

Niciun living nu poate fi complet fără a include și o măsuță TV.

Utilitatea acestei piese de mobilier din lemn masiv este incontestabilă întrucât fără aceasta cum ar mai fi posibil să îți organizezi media centre-ul? Colecția FIRENZE îți propune să alegi o măsuță TV realizată din materiale de calitate și foarte elegant.

Această măsuță TV de la Moldwood se va potrivi perfect într-un decor contemporan sau unul foarte elegant. În funcție de accesoriile, materialele și finisajele alese prețul pentru aceste piese de mobilier lux lemn pot să se modifice.

Descarcari

Schițe colecția FIRENZE

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (3.41MB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.