Comodă TV VERONA

Comodă TV VERONA

O piesă de mobilier clasic din lemn utilă dar și elegantă, este un set multifuncțional potrivit pentru amenajarea camerelor de zi, dormitorului și a altor spații destinate pentru a fi amenajate.

Este un mobilier clasic lemn masiv care va completa stiluri de design interior precum cel clasic, vintage sau contemporan. Mobila lucrată manual nu se demodează niciodată și veți reuși să creați un spațiu elegant și rafinat.

Piesele pot să fie comandate direct de la magazin mobilier București sau de aici de pe site. Prețul se modifică în funcție de accesoriile, materialele și finisajele pe care le alegeți.

Descarcari

Schițe colecția VERONA

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (2.39MB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.