Măsuță TV MALIBU

Măsuță TV MALIBU

Modern, simplu și potrivit pentru orice locuință amenajată într-un stil minimalist sau clasic în care se merge pe ideea de eleganță prin simplitate. Alegeți această masă TV din colecția Malibu și creați amenajări interioare atractive. Realizată din lemn masiv, reprezintă o soluție foarte bună prin care să creați spații primitoare și elegante. 

Această piesă de mobilier lemn masiv de la Moldwood se realizează la comandă și, în funcție de finisajele, accesoriile și materialele alese prețul se poate modifica. 

Descarcari

Schițe colecția MALIBU

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (1.14MB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.