Masă TV PRESTIGE

Masă TV PRESTIGE

Televizoarele sunt mult mai distractive în zilele noastre. Îți permit să te joci, să vezi filmul sau emisiunea preferată, pot chiar să te ajute să verifici noutățile de pe rețelele de socializare. Dacă vi se pare că toate dispozitivele inteligente au început să pună stăpânire pe casa dvs, atunci aveți nevoie de o masă TV care să vă ajute să vă organizați lucrurile într-un mod plăcut. 

Masa TV Prestige se realizează la comandă și reprezintă o soluție elegantă pentru orice living. În funcție de dorințele dvs. veți putea să personalizați acest tip de mobilier de lux. Este o piesă de mobilier modernă și ușor de încorporat în orice stil de design. 

Pentru cei care doresc să vizualizeze mai îndeaproape detaliile acestei piese, pot să facă acest lucru și prin a ne vizita la showroom-ul nostru. De asemenea, prețul pentru fiecare piesă se poate modifica în funcție de accesoriile, materialele și finisajele alese. 

Descarcari

Schițe colecția PRESTIGE

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (6.16MB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.