Masă SAVOYA

Masă SAVOYA

Unele dintre cele mai frumoase amintiri sunt construite direct la masa din living – găzduiesc cinele în familie, sunt martorul tuturor momentelor speciale din viață și joacă un rol important în casele noastre.

Colecția de mobilă lux lemn masiv de la Moldwood propune o schimbare și o redefinire a stilului contemporan. Mobilierul lucrat manual în culori atractive și tapițeria scaunelor cu un aer primavaratic, propune o schimbare veselă și plină de rafinament pentru casa ta.

Comandă chiar astăzi acest set format dintr-o masă rotundă cu patru scaune din showroom mobilier București sau de aici din magazinul nostru online și bucură-te de un design proaspăt și senin ca o zi frumoasă. 

Prețul pentru aceste piese de mobilier din lemn masiv poate să sufere modificări în funcție de accesoriile, materialele și finisajele alese. 

Descarcari

Schițe colecția SAVOYA

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (3.94MB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.