Masă VERONA

Masă VERONA

Simplu și contemporan, oferind un aer rustic și cald, acest set de mobilier clasic lemn masiv oferă numeroase avantaje pentru amenajări interioare.

Setul acesta de mobilier marca Moldwood reușește să se încorporeze în diverse stiluri de design precum cel contemporan, clasic sau rustic.

Masa extensibilă este potrivită atât pentru spații cu dimensiuni generoase cât și pentru cele de mici dimensiuni. Cele patru scaune care completează setul creează un aspect atractiv și ușor de încorporat în amenajări interioare.

Piesele de mobilier lucrate manual se pot comanda direct de pe site sau din showroom mobilier București. Prețul se modifică în funcție de accesoriile, materialele și finisajele pe care le alegeți.

Descarcari

Schițe colecția VERONA

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (2.39MB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.