Masă MALIBU
  • Stoc epuizat

Masă MALIBU

Lemnul masiv și durabil, detaliile atent lucrate și design-ul plăcut care se remarcă prin eleganță și prin simplitate reprezintă completarea perfectă pentru un living modern sau clasic. Piesele de mobilier din lemn masiv își păstrează frumusețea și durabilitatea pe termen lung. Este o masă cu dimensiuni generoase, potrivită pentru momentele în care familia și prietenii sunt alături de dvs. 

Fiind o piesă de mobilier cu un design simplu, poate să completeze armonios orice stil de amenajări interioare. 

Această masă se realizează la comandă, respectând dorințele și specificațiile dvs., astfel încât să vă puteți bucura de o piesă de mobilier lucrată manual perfectă pentru living-ul dvs. 

Masa Malibu se poate comanda atât de aici de pe pagina noastră cât și din showroom mobilă București. Atunci când comandați, prețul poate să se modifice în funcție de accesoriile, materialele și finisajele pe care le alegeți. 

Descarcari

Schițe colecția MALIBU

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (1.14MB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.