• Stoc epuizat

Masă PRESTIGE

Adunați prietenii și familia în jurul unei mese cu farmec tradițional. Având un blat dreptunghiular îndrăzneț, iese în evidență prin intermediul detaliilor atent lucrate și prin picioarele sale frumos conturate, creând un cadru minunat pentru mesele din fiecare zi. Această piesă de mobilă clasică lemn de la Moldwood este robustă, cu linii curate și clar definite, creând versatilitate în stilul de design interior abordat. 

Plăcut din punct de vedere al design-ului, rezistentă și fabricată din materiale de calitate. Detaliile impresionante și calitatea finisajului, fac din acest model de masă alegerea ideală pentru un living care emană rafinament.

Indiferent dacă vă plac cinele de lux sau adunările neconvenționale cu prietenii, un astfel de set de mobilier clasic lemn poate să ofere completarea perfectă pentru orice casă. Comandați direct din showroom mobilier sau de aici de pe site un mobilier clasic lemn care vă va servi pentru foarte mulți ani. Prețul se modifică în funcție de accesoriile, materialele si finisajele pe care le alegeti.

Descarcari

Schițe colecția PRESTIGE

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (6.16MB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.