Bufet BAROCCO

Bufet BAROCCO

Mobilierul în stil baroc întotdeauna impresionează și oferă întotdeauna motive pentru apreciere.

Cu siguranță, dacă ați ales acest stil de amenajări interioare pentru locuința dvs, atunci trebuie să știți că cele mai potrivite piese sunt cele din lemn masiv cu detalii impresionante și de calitate superioară. Moldwood vă propune un mobilier lux lemn masiv care impresionează, este durabil, de calitate și prezintă toate avantajele unui mobilier lemn rezistent în timp. În funcție de finisajele, accesoriile și materialele alese, prețul poate să se modifice.

Descarcari

Schițe colecția BAROCCO

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (4.47MB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.