Cuier cu Pantofar | Cuierul cu Pantofar Verona
  • Stoc epuizat

Cuier cu pantofar VERONA

Primul contact cu locuința dvs. este cu cuierul alb din hol. Pentru a introduce musafirii într-un loc confortabil și amenajat cu bun gust, cuierul alb cu pantofar din lemn masiv din hol trebuie să se ridice la nivelul acestei imagini.

Completați design-ul holului dvs. cu un cuier modern din colecția Verona. Acest cuier alb cu pantofar, realizat din lemn masiv de la Moldwood, se integrează perfect în mobilierul din holul de la intrare.

Piesele de mobilier de lux din acest magazin de mobilă au fost realizate cu o atenție sporită la detalii și din materiale durabile, respectiv lemn masiv de cea mai bună calitate, care vă vor servi chiar și o viață întreagă.

Descarcari

Schițe colecția VERONA

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (2.39MB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.