Comodă SAVOYA

Comodă SAVOYA

Comodele din colecția Savoya reprezintă o adiție foarte bună la design-ul living-ului tău sau chiar în dormitor.

Prezentând un model deosebit și emanând o eleganță desăvârșită este o piesa de mobilier din lemn masiv care poate să completeze look-ul contemporan al spațiului în care este utilizat. Detaliile atent lucrate, culoarea atractivă a lemnului natural, sunt aspecte care nu sunt de neglijat atunci când realizezi amenajări interioare de calitate.

Descoperă colecția Savoya de la Moldwood și creează spații care să îți sublinieze personalitatea. În funcție de accesoriile, finisajele și materialele alese prețurile se pot modifica.

Descarcari

Schițe colecția SAVOYA

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (3.94MB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.