Canapele din lemn masiv

Colectia Cler

Avand forme clasice si realizate din materiale de calitate, piesele de mobilier lucrate manual din colectia Cler reusesc sa se adapteze atat unui stil clasic de amenajari interioare cat si unuia modern. Piesele din aceasta colectie se potrivesc foarte bine in living-urile cu dimensiuni generoase si moderne. Descopera un mobilier exceptional si de calitate care poate sa aduca o schimbare radicala in casa ta.

Confortabile, rezistente si cu un aspect estetic deosebit sunt completarea perfecta pentru living-ul tau. Te asteptam la showroom mobila Ghencea pentru a descoperi aceasta colectie uimitoare. Preturile se pot modifica in functie de accesoriile, materialele si finisajele alese.

Colectia Cler contine: canapea 3 locuri, canapea 2 locuri, fotoliu, coltar de mai multe dimensiuni si bancheta. Preturile afisate sunt cu caracter informativ! Acestea pot varia in functie de finisajele, tapiteria si materialele folosite. Preturile afisate sunt cu caracter informativ! Acestea pot varia in functie de finisajele, tapiteria si materialele folosite. Pentru a primi oferta exacta apasti butonul de 'CERERE OFERTA' pe pagina produsului dorit sau contactati-ne la numarul de telefon 0743398597