Colectia Firenze

in stoc

Cu o constructie traditionala, acest set de mobilier lux lemn masiv redefineste stilul contemporan si ofera posibilitatea de a crea design-uri moderne.

Colectia Firenze contine mai multe produse decat cele afisate pe site, pentru a vedea mai multe produse apasati butonul schite de la colectie. Preturile afisate sunt cu caracter informativ! Pentru a primi pretul exact mentionati articolul produsului si finisajul Acestea pot varia in functie de finisajele, tapiteria si materialele folosite. Pentru a primi oferta exacta apasti butonul de 'CERERE OFERTA' pe pagina produsului dorit sau contactati-ne la numarul de telefon 0743.398.597

Fabricat din lemn masiv si lucrat manual, fiecare piesa din acest set pentru sufragerie reuseste sa impresioneze prin detaliile atent lucrate. Suprafata lucioasa si detaliile pieselor de mobilier lux lemn, vor completa orice design elegant si rafinat. Alege sa creezi design-uri pline de bun gust si comanda acest mobilier lux lemn masiv direct din magazinul nostru online sau din showroom mobilier unde vei putea vizualiza si modelele pe care ti le propunem. Atunci cand comanzi, preturile pot sa se modifice in functie de accesoriile, finisajele si materialele alese.

  Executam comanda in termen de 45 de zile.

  Transport si montaj contra cost.

Optiuni Mobilier