Colectia Verona

in stoc

Simplu si contemporan, oferind un aer rustic si cald, acest set de mobilier clasic lemn masiv, ofera numeroase avantaje pentru amenajari interioare. Setul acesta de mobilier marca Moldwood reuseste sa se incorporeze in diverse stiluri de design precum cel contemporan, clasic sau rustic.

Colectia Verona contine mai multe produse decat cele afisate pe site, pentru a vedea mai multe produse apasati butonul schite de la colectie. Preturile afisate sunt cu caracter informativ! Pentru a primi pretul exact mentionati articolul produsului si finisajul Acestea pot varia in functie de finisajele, tapiteria si materialele folosite. Pentru a primi oferta exacta apasti butonul de 'CERERE OFERTA' pe pagina produsului dorit sau contactati-ne la numarul de telefon 0743.398.597


Masa extensibila este potrivita atat pentru spatii cu dimensiuni generoase cat si pentru cele de mici dimensiuni. Cele patru scaune care completeaza setul creeaza un aspect atractiv si usor de incorporat in amenajari interioare. Piesele de mobilier lucrat manual se pot comanda direct de pe site sau din showroom mobilier Bucuresti. Pretul se modifica in functie de accesoriile, materialele si finisajele pe care le alegeti.

  Executam comanda in termen de 45 de zile.

  Transport si montaj contra cost.

Optiuni Mobilier