Masuta pentru cafea Apollo

in stoc

Descopera bucuria oferita de savurarea unei bauturi calde intr-o dupa amiaza, folosind o masuta de cafea din colectia Apollo de la Moldwood.

Colectiile contin mai multe produse decat cele afisate pe site, pentru a vedea mai multe produse apasati butonul schite de la colectie. Preturile afisate sunt cu caracter informativ! Pentru a primi pretul exact mentionati articolul produsului si finisajul Acestea pot varia in functie de finisajele, tapiteria si materialele folosite. Pentru a primi oferta exacta apasti butonul de 'CERERE OFERTA' pe pagina produsului dorit sau contactati-ne la numarul de telefon 0743.398.597

Este piesa de mobilier clasic lemn care poate sa completeze in mod armonios un design clasic, contemporan sau chiar modern. Aceasta masuta de cafea cu un raft generos dedesubt, ofera posibilitatea de a depozita cosuri, reviste sau alte obiecte esentiale pentru o dupa amiaza relaxanta pe canapeaua din sufragerie. Alege aceasta masuta de cafea si completeaza design-ul living-ului tau cu o piesa se mobilier clasic lemn masiv deosebita si rezistenta. In momentul comenzii preturile se pot modifica in functie de accesoriile, materialele si finisajele alese.

  Executam comanda in termen de 45 de zile.

  Transport si montaj contra cost.

Optiuni Mobilier