moldwood.ro

Masuta pentru Cafea Cardinal

in stoc

Măsuța de cafea sau pentru ziare din Colecția Cardinal, din lemn masiv, excelentă pentru a se alătura fotoliilor și canapelei din piele ale aceleași colecții de mobilier pentru sufragerie.

Colectiile contin mai multe produse decat cele afisate pe site, pentru a vedea mai multe produse apasati butonul schite de la colectie. Preturile afisate sunt cu caracter informativ! Pentru a primi pretul exact mentionati articolul produsului si finisajul Acestea pot varia in functie de finisajele, tapiteria si materialele folosite. Pentru a primi oferta exacta apasti butonul de 'CERERE OFERTA' pe pagina produsului dorit sau contactati-ne la numarul de telefon 0743.398.597

Măsuța din Colecția Cardinal este o măsuță de cafea elegantă și stabilă, fiind confecționată din lemn masiv. Se va potrivi perfect în sufrageria ta, alături de canapeaua și fotoliile din aceeași colecție, contribuind la realizarea unui design interior nobil. Suntem convinși că vă deveni o prietenă de nădejde pentru ceaiurile de la ora 5, băute împreună cu prietenii...și nu numai! Contactează-ne chiar acum sau vino în magazinul nostru de mobilier din București, zona Ghencea pentru a comanda acest model de măsuță.

  Executam comanda in termen de 45 de zile.

  Transport si montaj contra cost.

Optiuni Mobilier