moldwood.ro

Masuta Cafea Alba - Triumf

in stoc

Măsuța de cafea Triumf se alătură în mod natural celorlalte produse ale colecției pentru camera de zi: fotolii din piele naturală și canapea.

Colectiile contin mai multe produse decat cele afisate pe site, pentru a vedea mai multe produse apasati butonul schite de la colectie. Preturile afisate sunt cu caracter informativ! Pentru a primi pretul exact mentionati articolul produsului si finisajul Acestea pot varia in functie de finisajele, tapiteria si materialele folosite. Pentru a primi oferta exacta apasti butonul de 'CERERE OFERTA' pe pagina produsului dorit sau contactati-ne la numarul de telefon 0743.398.597

Alături de canapeaua și fotoliile din colecție, măsuța Triumf va fi accesoriul de mobilier perfect atunci când vrei să realizezi un colț de relaxare sau socializare. Realizată în întregime din lemn masiv, ea are un design special, cu linii curbate, ce denotă eleganță și respectă stilul clasic. Detaliile și încrustațiile în lemn sunt lucrate manual, oferindu-se o atenție sporită realizării acestora. În magazinul nostru de mobilier de lux din lemn masiv poți regăsi și alte modele speciale mobilă lucrată manual pe care suntem siguri că le vei îndrăgi.

  Executam comanda in termen de 45 de zile.

  Transport si montaj contra cost.

Optiuni Mobilier