Mese Rotunde, Pliante sau Extensibile pentru Bucatarie sau Living

Masa Bucatarie sau Living | Ghid de Achizitie

În ultimii ani, au apărut numeroase seturi de mobila pentru bucatarie sau living iar elementul comun care se regaseste in ambele zonele ale locuintei este masa. Mesele pot fi extensibile sau pliabile si sunt o piesa importanta pentru bucătăriile sau sufrageriile de pretutindeni. Dacă aveți în vedere sa achizitionati o nouă masă pentru bucătărie sau pentru livingul dumneavoastra, iată un ghid rapid pentru alegerea mesei perfecte.

Mesele de Bucatarie sau Living Comune

Aceste mese sunt cele care se găsesc în mod oarecum natural în bucătăriile noastre. Acestea sunt mesele obișnuite de bucătărie sau living găsite în majoritatea caselor și spațiilor mai mari. Ele sunt dimensiuni relativ crescute și necesită spații generoase. Se pot intrebuinta ca locuri pentru prepararea mâncării sau chiar pentru organizarea unei mese festive.

Mese de Sufragerii sau Bucatarii Mici si Compacte

Acest tip de masa este special conceput pentru bucătăriile mici sau sufrageriile neincapatoare. Aceste mese sunt complet funcționale, dar economisesc spațiu. Multe dintre aceste mese servesc ca mese mici de living sau ca înlocuitori sau extensii pentru blaturile de bucătărie. Majoritatea acestor mese pot avea formă circulară sau pătrată. Aceste mese sunt perfecte pentru cei care locuiesc în spații mici, cum ar fi apartamente sau garsoniere. De asemenea, masa daca este din lemn masiv, poate completa cu usurinta imaginea cocheta a zonei in care este dispusa.

Mese Extensibile sau Pliabile

Aceste piese de mobilier sunt unele dintre cele mai moderne, deoarece sunt concepute special pentru viața compactă a orașului. In afară de scopul bine definit al meselor pliante sau extensibile, designul lor adaugă mult interes și unicitate bucătăriei sau livingului dvs. În mod obișnuit găsite în condominii, tipurile de mese care economisesc spațiu sunt cele găsite atașate la pereți cu balamale. Ele pot fi ridicate de perete și fixate cu șuruburi sau încuietori și scoase în jos atunci când nu sunt utilizate. Alte piese de mobilier care ofera solutii mai avansate de economisire a spațiului, includ mesele extensibile care au o porțiune care, atunci când este preluată și blocată, servește ca o extensie a blatului principal al mesei. In concluzie mesele extensibile sau pliabile pentru living sau bucatarie sunt o optiune inteleapta atunci cand vrei sa optimizezi la maxim spatiul casei tale.

Colectiile contin mai multe produse decat cele afisate pe site, pentru a vedea mai multe produse apasati butonul schite de la colectie. Preturile afisate sunt cu caracter informativ! Pentru a primi pretul exact mentionati articolul produsului si finisajul Acestea pot varia in functie de finisajele, tapiteria si materialele folosite. Pentru a primi oferta exacta apasti butonul de 'CERERE OFERTA' pe pagina produsului dorit sau contactati-ne la numarul de telefon 0743.398.597