Colectia Verona

in stoc

Avand nuante frumoase care inspira calm si caldura, scaunele Verona vor deveni cu usurinta piese statement in amenajarea living-ului tau. Sunt piese de mobilier clasic lemn masiv care se vor potrivi excelent in amenajari interioare moderne, rustice sau clasice.

Colectiile contin mai multe produse decat cele afisate pe site, pentru a vedea mai multe produse apasati butonul schite de la colectie. Preturile afisate sunt cu caracter informativ! Pentru a primi pretul exact mentionati articolul produsului si finisajul Acestea pot varia in functie de finisajele, tapiteria si materialele folosite. Pentru a primi oferta exacta apasti butonul de 'CERERE OFERTA' pe pagina produsului dorit sau contactati-ne la numarul de telefon 0743.398.597

Proiectarea si realizarea acestei piese de mobilier din lemn masiv s-a realizat cu o atentie maxima la detalii iar aspectul final al amenajarii zonei de luat masa va fi pusa in valoare prin intermediul pieselor de mobilier de calitate. Achizitionand piese de mobilier din lemn masiv de la Moldwood vei reusi sa oferi incaperilor un aer rafinat. Preturile se pot modifica in functie de accesoriile, materialele si finisajele alese.

  Executam comanda in termen de 45 de zile.

  Transport si montaj contra cost.

Optiuni Mobilier