• -5.500,00 lei

Dormitor FIRENZE

32.500,00 lei 27.000,00 lei
  • outlet
Cantitate
Ultimele produse in stoc

Dormitor FIRENZE format din pat 180/200, două noptiere, comodă, măsuță de toaletă și pouf. 

Un pat confortabil dar extrem de elegant, care să ofere un aer nobil dormitorului tău? Atunci îți recomandăm să alegi patul Firenze ce are un design clasic, impunător, fiind realizat din lemn masiv de fag. Însoțit de cele două noptiere din gamă, va fi colțul tău preferat de relaxare.

Poți alege varianta tapisată sau netapisată așa că te așteptăm în showroom-ul Moldowood din București, zona Ghencea pentru a discuta și a construi împreună configurația optimă pentru dormitorul tău.

Noptiera Firenze este realizată din lemn masiv, având detalii atent sculptate în lemn și inserții aurii pentru o notă suplimentară de eleganță. Alege o veioză potrivită și vei crea un colț prietenos lângă patul tău!

Deoarece poate fi personalizată, te așteptăm în showroom-ul Moldowood din București, zona Ghencea unde vom alege împreună culoarea potrivită.

Comoda Firenze impresionează prin eleganța sa și prin atenția oferită detaliilor. Lemnul masiv, picioarele atent sculptate, decorațiunile și mânerele îi oferă un aer nobil, contribuind la înfrumusețarea dormitorului tău. Este și foarte spațioasă, având sertare generoase.

Te așteptăm în showroom-ul Moldowood din București, zona Ghencea pentru a vedea toată colecția noastră de mobilier de lux din lemn masiv și a alege piesele cele mai potrivite pentru dormitorul tău.

Pouf-ul Firenze este un obiect mic de mobilier ce poate însoți consola din gamă sau te poate ajuta să creezi un spațiu intim, de relaxare, în dreptul unui geam. Cadrul este realizat din lemn masiv, asigurând stabilitate iar pernuța este capitonată.

Suntem siguri că îl vei îndrăgi așa că te așteptăm în showroom-ul Moldowood din București, zona Ghencea pentru a vedea toată colecția noastră de mobilier de lux din lemn masiv și a alege piesele cele mai potrivite pentru spațiul tău.

Descarcari

Schițe colecția FIRENZE

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (3.41MB)

Ofertă personalizată

Pentru a personaliza acest articol contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.

Produse similare