• -1.000,00 lei

Canapea fixă FABIO

3.700,00 lei 2.700,00 lei
  • outlet
Cantitate
Ultimele produse in stoc

O colecție de mobilier din lemn masiv unică și elegantă vă stă la dispoziție pentru a crea cele mai rafinate amenajări interioare. Colecția Fabio reunește toate caracteristicile unui mobilier de calitate superioară și vă oferă toate avantajele unei piese durabile și rezistente. Creați mai mult confort alegând mobilier clasic lemn și redefiniți eleganța.

Canapeaua capitonată Fabio reprezintă o reinterpretare modernă a mobilierului clasic pe care suntem siguri ca o vei aprecia. Insert-urile metalice de pe laterale îi oferă o personalitate aparte. Poate fi potrivită pentru orice începere, fie ea sufragerie, cameră de zi sau birou, designul modern și tapiseria elegantă punând-o în valoare, iar culoarea neutră ajutându-o să se potrivească cu orice alt mobilier deja existent.

Dimensiuni canapea: L181 p82 h 77

Descarcari

Schițe colecția FABIO

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (131.95KB)

Ofertă personalizată

Pentru a personaliza acest articol contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.

Produse similare