• -200,00 lei

Scaun MALIBU

850,00 lei 650,00 lei
  • 6 bucăți
  • outlet
Cantitate
6 bucăți

Așezați-vă la masă pe niște scaune cu un design impresionant și caracterizat prin durabilitate și confort. Împrumutând destul de mult din stilul scandinav, este o piesă de mobilier din lemn masiv care se poate adapta cu ușurință la stiluri de amenajări interioare moderne. Scaunele din colecția Malibu de la Moldwood sunt perfecte pentru a completa design-ul interior și să fie folosite chiar și o viață întreagă. 

Indiferent daca aveți musafiri sau aveți parte de o cină liniștită în familie, aceste scaune vor crea o atmosferă plăcută de fiecare dată. Puteți să achiziționați aceste modele de scaune din showroom mobilier București sau de aici din magazinul online. 

Descarcari

Schițe colecția MALIBU

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (1.14MB)

Ofertă personalizată

Pentru a personaliza acest articol contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.

Produse similare