Masă MONACO
  • -700,00 lei

Masă MONACO

4.200,00 lei 3.500,00 lei
  • outlet
Cantitate
Ultimele produse in stoc

Mesele elegante din colecția Moldwood reprezintă o combinație reușită între design și utilitate. Având o suprafață generoasă și oferind posibilitatea de a fi extinsă, este o masă perfectă pentru o familie sau pentru a putea găzdui petreceri. Setul este format din masă cu patru scaune care se completează reciproc și oferă un aspect elegant și rafinat oricărei încăperi. Mobila clasică lemn masiv nu se demodează niciodată. 

Dacă vă doriți o piesă cu adevărat deosebită, alegeți acest set de mobilier lux lemn masiv cu detalii atent lucrate și cu o durabilitate crescută în timp. Piesele de mobilier pot să fie comandate direct de pe site sau în showroom Bucuresși. Prețul pentru acest set deosebit poate să se modifice în funcție de accesoriile, materialele și finisajele alese. 

Dimensiuni 1640 se extinde la 2020   l1140 H 780

Descarcari

Schițe colecția MONACO

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (250.05KB)

Ofertă personalizată

Pentru a personaliza acest articol contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.

Produse similare