• -1.000,00 lei

Masă PRESTIGE

5.000,00 lei 4.000,00 lei
  • outlet
Cantitate
Ultimele produse in stoc

Adunați prietenii și familia în jurul unei mese cu farmec tradițional. Având un blat dreptunghiular îndrăzneț, iese în evidență prin intermediul detaliilor atent lucrate și prin picioarele sale frumos conturate, creând un cadru minunat pentru mesele din fiecare zi. Această piesă de mobilă clasică lemn de la Moldwood este robustă, cu linii curate și clar definite, creând versatilitate în stilul de design interior abordat. 

Indiferent dacă vă plac cinele de lux sau adunările neconvenționale cu prietenii, un astfel de set de mobilier clasic lemn poate să ofere completarea perfectă pentru orice casă. Comandați direct din showroom mobilier sau de aici de pe site un mobilier clasic lemn care vă va servi pentru foarte mulți ani. 

Culoare alb.

Dimensiuni 1916*1016*790

Descarcari

Schițe colecția PRESTIGE

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (6.16MB)

Ofertă personalizată

Pentru a personaliza acest articol contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.

Produse similare