Scaun BAROCCO

Scaun BAROCCO

Scaunul Barocco este elegant și confortabil, având picioarele și cadrul realizate din lemn masiv, pernuța fiind atent tapisată. Poate lua forma unei băncuțe pe care să o așezi la picioarele patului sau a unui mic scăunel cu ajutorul căruia să realizezi un colț intim, de relaxare. Pentru a stabili împreuna dimensiunea potrivită te așteptăm în showroom-ul Moldowood din București, zona Ghencea unde poți vedea întreaga noastră colecție de mobilier de lux din lemn masiv.

Descarcari

Schițe colecția BAROCCO

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (4.47MB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.