Scaun SAVOYA

Scaun SAVOYA

Detaliile atent conturate și lucrate cu minuțiozitate, această piesă de mobilier lux lemn masiv este o alegere perfectă pentru definirea întregului design interior.

Scaunele din colecția Savoya sunt completarea perfectă pentru design-ul living-lui tău. Împrumutând elemente ale stilului rustic și tradițional, acest scaun din lemn masiv este unul confortabil și versatil. Modelul tapițeriei aduce în centrul atenției un model vesel și plăcut. Scaunul este confortabil și reprezintă alegerea perfectă pentru a completa elementul central al living-ului tău. În funcție de alegerile tale, prețurile se pot modifica în funcție de accesoriile, materialele și finisajele dorite.

Descarcari

Schițe colecția SAVOYA

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (3.94MB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.