Scaun VERONA

Scaun VERONA

Având nuanțe frumoase care inspiră calm și căldură, scaunele Verona vor deveni cu ușurință piese statement în amenajarea living-ului dvs. Sunt piese de mobilier clasic lemn masiv care se vor potrivi excelent în amenajări interioare moderne, rustice sau clasice.

Proiectarea și realizarea acestei piese de mobilier din lemn masiv s-a realizat cu o atenție maximă la detalii, iar aspectul final al amenajării zonei de luat masa va fi pusă în valoare prin intermediul pieselor de mobilier de calitate.

Achiziționând piese de mobilier din lemn masiv de la Moldwood veți reuși să oferiți încăperilor un aer rafinat.

Prețurile se pot modifica în funcție de accesoriile, materialele și finisajele alese.

Descarcari

Schițe colecția VERONA

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (2.39MB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.