Scaun MONACO

Scaun MONACO

Plăcut din punct de vedere al design-ului, confortabil, rezistent și fabricat din materiale de calitate, este un model de scaun care se va încadra cu ușurință într-un design contemporan sau de lux.

Detaliile impresionante și calitatea finisajului fac din acest model de scaun alegerea ideală pentru un living care emană rafinament. Este o piesă mobilier lux lemn masiv care vă va impresiona încă din primul moment. Tapițeria moale și în culori vii vă va readuce buna dispoziție, dar și posibilitatea de a crea interioare ca în revistele de design interior.

Prețurile pentru această piesă de mobilier se pot modifica în funcție de accesoriile, finisajele și materialele alese.

L 484 * d 466 * h 965

Descarcari

Schițe colecția MONACO

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (250.05KB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.