Scaun MALIBU
  • Stoc epuizat

Scaun MALIBU

Așezați-vă la masă pe niște scaune cu un design impresionant și caracterizat prin durabilitate și confort. Împrumutând destul de mult din stilul scandinav, este o piesă de mobilier din lemn masiv care se poate adapta cu ușurință la stiluri de amenajări interioare moderne. Scaunele din colecția Malibu de la Moldwood sunt perfecte pentru a completa design-ul interior și să fie folosite chiar și o viață întreagă. 

Indiferent daca aveți musafiri sau aveți parte de o cină liniștită în familie, aceste scaune vor crea o atmosferă plăcută de fiecare dată. Puteți să achiziționați aceste modele de scaune din showroom mobilier București sau de aici din magazinul online. Prețurile se pot modifica în funcție de accesoriile, materialele și finisajele alese. 

Descarcari

Schițe colecția MALIBU

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (1.14MB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.