Vitrină FIRENZE

Vitrină FIRENZE

Acum este mai simplu ca niciodată să creezi un spațiu elegant întrucât Moldwood îți aduce în centrul atenției o piesă de mobilier din lemn masiv unică.

Detaliile elegante, culorile atractive și materialele de calitate, vor crea un punct de atracție pentru întregul design din living-ul tău. O vitrină din lemn masiv în stil contemporan reprezintă o alegere potrivită pentru cei care își doresc amenajări interioare impresionante.

Această piesă de mobilă lucrată manual poate să fie vizualizată și la showroom București dar și achizitionată direct din acest magazin mobilă online. Trebuie reținut faptul că în funcție de accesoriile, materialele și finisajele alese prețul se poate modifica.

Descarcari

Schițe colecția FIRENZE

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (3.41MB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.