Vitrină SAVOYA

Vitrină SAVOYA

Amenajările în stil clasic au un farmec aparte. Parcă te cuceresc încă din primul moment în care le-ai vazut. Colecția Savoya realizată din materiale de calitate și având detalii impunătoare și rafinate. Vei putea să îți creezi un spațiu deosebit, mobilat ca în revistele de specialitate, folosind acest mobilier din lemn masiv de la Moldwood. 

Acest model vine în completarea pieselor de mobilier din lemn masiv ce fac parte din colecția Savoya dar poate să fie achiziționat și separat.

Daca dorești să vizualizezi colecțiile noastre atunci te așteptăm la showroom București de unde vei putea să le și achiziționezi. 

Descarcari

Schițe colecția SAVOYA

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (3.94MB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.