Vitrină VERONA

Vitrină VERONA

Se mai poartă vitrinele? Noi vă putem confirma cu certitudine că sunt elemente cheie în amenajarea unui living în stil clasic și nu numai.

Mai ales dacă doriți să abordați un stil de design interior clasic cu un aer rafinat și elegant, reprezintă alegerea potrivită. Vitrina Verona este o piesă de mobilier lux lemn masiv care va completa perfect încăperea. Se potrivește chiar și pentru amenajarea unui birou.

Vitrina Verona se poate realiza la comandă și în funcție de materialele, accesoriile și finisajele alese prețul poate să se modifice.

Descarcari

Schițe colecția VERONA

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (2.39MB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.