Vitrină PRESTIGE

Vitrină PRESTIGE

Descoperiți o piesă de mobilier lemn masiv care poate să transforme întreg spațiul într-un loc elegant și amenajat corespunzător.

Vitrinele reprezintă o adiție inspirată în orice locuință întrucât vă permite să păstrați la vedere și în siguranță colecțiile dvs. cele mai de preț. Vitrinele sunt elemente esențiale pentru a crea amenajări interioare clasice cu o notă de rafinament și eleganță. Aceste piese de mobilier lemn masiv de la Moldwood pot să fie realizate la comandă și în funcție de finisajele, accesoriile sau materialele alese prețul se poate modifica. L 730 * d 520 * h 2000 La comandă facem și alte deminsiuni.

Descarcari

Schițe colecția PRESTIGE

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (6.16MB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.